MAXSULOT SIFATI VA SIFATNI BOSHQARISH SOXASIDAGI MILLIY VA XALQARO MUKOFOTLAR VA ULARNING TAHLILI - Ahmedov B.M; Kuatova Shahnoza Baxadir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Zamonaviy jahon tadbirkorligi va jamiyatida raqobatning kuchayishi va iste'molchilarning umidlari ortib bormoqda mahsulot va xizmatlarning yuqori sifatini ta'minlash dolzarb muammo hisoblanadi. Sifat bu bozorda muvaffaqiyat va omon qolishning asosiy omiliga aylanadi. Shu nuqtai nazardan, sifatni yanada yaxshilash uchun sifat mukofotlari va ularning qanday o’tkazilishi, baholanishi va sifat mukofoti tanlovlarida qanday qatnashish kerakligi haqida ushbu maqolada ko'rib chiqamiz.