TOHIR RAJABIYNING HAYOTI VA IJODIY FAOLIYATI - Namozov Javohir (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya. Ushbu maqola Rajabiylar sulolasining yorqin vakili Tohir Rajabiyning hayoti va ijodiy faoliyati haqidadir. Unda Tohir Rajabiyning rubob cholg’u ijrochiligiga qo’shgan yangicha ijrochilik uslubi haqida batafsil so’z yuritiladi. Milliy ijrochilik uslubini estrada hamda orkestr ijrolari bilan uyg’unlashtirgan ijodkorning ijroviy va uslubiy jihatlari yoritiladi.