ОЛИЙ ТАЪЛИМДА ИННОИВАЦИОН УСУЛЛАРНИ ТАНЛАШНИ АҲАМИЯТИ - Бойқўзиев Х.Х; Эшқобилова С.Т (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада олий таълим тизимини тубдан ислоҳ қилиш, илғор тажрибаларга таянган ҳолда таълим жараёнини ташкил этиш ва инновацион усуллардан фойдаланиб машғулотлар самарадорлигини оширишда таълим усулларини танлашнинг аҳамияти ёритилган. Бундан ташқари инновацион таълим усулларининг маълумотларни ўзлаштириш натижаларига таъсири, вақт сарфи, таълимни ташкиллаштириш шакллари, машғулотни таҳлил қилиш, якун ясаш ва баҳолаш меъзонлари баён қилинган.