ALEKSANDR MAKEDONSKIY SALTANATI VA HARBIY YURISHLARINING ILMIY TAHLILI - Ruzmatova Shahzoda Anvar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada Aleksandr Makedonskiyning buyuk saltanati,harbiy yurishlari va Makedoniyalik Aleksand tuzgan davlatning inqirozi haqida so’z boradi.