DORILARNING OQSILLAR BILAN BOG‘LANISHI - Quryozova Gulzebo Farhodova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dorilarning oqsillar bilan bog’lanishining o’ziga xos hususiyatlari tahlil qilingan.