KO’Z TO’R PARDASI AJRALISHI KASALLIGINING HAVFLI JIHATLARI - Matchanova O’g’iljon Yusupboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko’z to’r pardasi ajralishi kasalligining sabablari, davolash va oldini olish bilan bog’liq tibbiy muolajalar tahlil qilingan.