DORI VA DORI VOSITALARI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA - Matyakuboba Zebo Yuldashboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotataiya: Ushbu maqolada dorilar tarkibi va xususiyatlari qo'llanishi haqida ma’lumotlar keltirilib, yetarlicha yoritilib berildi.