FARADEYNING ELEKTROLIZ QONUNLARI - Mansurova Gulchexra Alidjonovna; Turg’unova Oygul Valijon qizi; Husanova Matluba Holmatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Faradeyning elektroliz qonunlarini fizik mohiyati to'liq yoritilgan. Elektrolizni texnikada qo’llanilishi tahlil qilingan.