YORUG’LIK BOSIMI - Mansurova Gulchexra Alidjonovna; Turg’unova Oygul Valijon qizi; Husanova Matluba Holmatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yorug'likning fizik mohiyati to'liq yoritilgan. Yorug'likning to'lqin va korpuskula xususiyatlari taqqoslangan va tahlil qilingan.