O’ZBEKISTONDAGI SUGʻURTA KOMPANIYALARINING RIVOJLANISHI - Xushvaqtova Barchinoy Jamoliddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O'zbekistondagi sugʻurta kompaniyalarining rivojlanishi,sug’urta xizmatlari iste’molchilarini sug’urta tashkilotlarining moliyaviy ahvoli, ular tomonidan taqdim etiladigan xizmatlar to’g’risidagi to’liq va to’g’ri ma’lumot bilan ta’minlash, aholining sug’urtaga ishonchini oshirish haqida ma'lumotlar berilgan.