PEDAGOGLIK KASBINING ISH FAOLIYATIDAGI JARAYONLARI - Sadullayeva Shodiya Saparboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Pedagoglik kasbi uning faoliyatining xususiyatlari bilan belgilanadi. Yuqorida ta'kidlanganidek, kasb-hunar ta'limi ustasi umumiy kasbiy- pedagogik faoliyat doirasida turli xil faoliyatni amalga oshiradi. Ushbu maqolada pedagoglik kasbi va uning kompetensiyalari haqida yozilgan.