PORTLATILADIGAN SKVAJINALARNI BURG’ULASH USULLARI - Ismatullayev G’iyos G’ayrat o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Turli konlarni o’zlashtirish va tog’ jinslarini o’rganish jarayonida portlatish quduqlarini burg’ilash turini to’g’ri tanlash kon ishlarining samaradorligini ta’minlovchi muhim omillardan biri hisoblanadi.