ЁШЛАРДА СУРУНКАЛИ НОСПЕЦИФИК ЎПКА КАСАЛЛИКЛАРИ ТАРҚАЛИШИ КЛИНИК ВА ФУНКЦИОНАЛ ХУСУСИЯТЛАРИНИ ЎРГАНИШ - Кодиров Д; Ахмедов А.К (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Сурункали полипоз риносинусит (СПРС) касалликнинг клиник кечиши ҳамда уни даволаш жиҳатдан сурункали риносинуситнинг энг оғир шаклларидан бири ҳисобланади.