QOQIO‘TDOSHLAR OILASIGA MANSUB AYRIM DORIVOR O‘SIMLIKLARNING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI - Aslanova Muxtaram; Gulomova Guli; Do‘smatova Shaxnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatotsiya: O‘simliklar dunyosi tabiatning eng katta boyligi hisoblanadi. Shuning uchun o‘simliklar olamini har tomonlama chuqur o‘rganish, ulardan dorivor, oziq-ovqat sifatida va boshqa maqsadlarda foydalanish, em-xashak xususiyatini xisobga olishimiz hamda har bir tur o‘simlikni ilmiy jihatdan bir-biridan ajrata bilishimiz kerak.