PEDAGOGIK MAHORATNING TARKIBIY QISMI VA SIFATI - Abdullayeva Ilmira Boltayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Hozirda pedagoglik faoliyatning alohida shakli sifatida o'z malakasini oshirib borishga ehtiyoj ham ortib boraveradi. Maqolada o'qituvchi pedagogik mаhоratini oshirishning asosiy yo'nalishlari haqida so'z boradi.