QARAQALPAQSTANDA SMM TEKSTLERINIŃ ÓZGESHELIKLERI - Gúldana Erejepova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Bul maqalada Qaraqalpaqstandaǵı SMM tekstlerinde ushırasatuǵın ózgeshelikler hám kemshilikler haqqında pikir júritilgen hám usınıslar berilgen.