YURAK ISHEMIK KASALLIGI.STENOKARDIYANI DAVOLASHNING ZAMONAVIY TAMOYILLARI - Ergashov Bexruzjon Komilovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Yurakning ishemik kasalligi va stenokardiyaning sabablari, diagnostikasi, oldini olish va davolash tamoyillari ko'rsatilgan. Ishemik yurak kasalligi va stenokardiya zamonaviy usullarlarda davolash samaradorligi va xar hil iqlim sharoitlarga ta’siri tog’risida malumotlarga ega bo’lish.