O‘SMIRLIK DAVRIDA XAVOTIRLANISH XUSUSIYATLARINI IJTIMOIY PSIXOLOGIK DETERMINANTLARI - Sulaymonova To‘xtaxon Gaynazarovna; Xabibullayeva Faridaxon Axmadjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘smir yoshi o‘quvchilarining psixologik xususiyatlari, o‘smir xulq-atvori shakllanishining ijtimoiy psixologik muammolari o‘rganilgan.