AVTOMABILLAR SERVISI – AVTOMABILLARNI XIZMATGA QABUL QILISH - Vahobov Muhammadjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomabillarni xizmatga qabul qilish xizmati yortildi. Avtomabillarni qabul qilish va unga servis xizmat ko’rsatish jarayonlari bayon etildi.