MATEMATIKA DARSINING TUZILISHI VA UNI TASHKIL QILISH METODIKASI - Sadulloyeva Malohat Hikmatullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematika darsining tuzilishi va uni tashkil qilish metodikasi, maktablarda matematika fanini oʻqitishning maqsadi va uning dolzarb muammolari, matematika taʼlimini yangi sifat bosqichiga olib chiqish haqida toʻliq fikr yuritilgan.