QADIMGI BAQTRIYA DAVLATI - Jalilov Lazizbek Ilhom oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qadimgi Baqtriya davlati madaniyati,urf- odati,tarixi,dini,hunarmandchiligi,dehqonchiligi hamda arxeologlar tomonidan o'rganish natijasida topilgan topilmalari haqida ma'lumotlar berilgan.