SAID AHMADNING “SAROB”, “BORSA KELMAS DARVOZASI”, “AZROIL O‘TGAN YO‘LLARDA” HIKOYALARI TAHLILI - Imomqulova Gulchehra Norboboyevna; Olloyorova Farangiz Dilmurod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada Said Ahmadning “Qorako‘z majnun’’hikoyalar to‘plamining badiiy tahlili,“Qorako‘z majnun’’asaridagi “Sarob” “Borsa kelmas darvozasi” “Oftob oyim” “Azroil o‘tgan yo‘llarda”kabi hikoyalar ham yoritib beriladi. Insonlarning qamoq lagerlaridagi og‘ir hayotlari haqqoniy badiiy tasvir vositalari bilan mahorat bilan yoritilgan.