40 RAZMERDA QIZLAR KO’YLGINI TIKISH TEXNALOGIYASINI ISHLAB CHIQISH. - Vohidjon Homidov Obidovich; Isaqova Nozima Xorunboy qizi; Inomjonova Shoira O‘ktamjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada 40 razmerdagi ayollar kiyimlarni tikish usullar, mato tanlash, kerka bo‘ladidan jihozlar va ishlar ishlanmasi haqida ilmiy nazariy bilimlar berilgan.