ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ МИЛЛИЙ ГВАРДИЯСИ ҚЎРИҚЛАШ ХИЗМАТИНИНГ ЖАМОАТ ТАРТИБИНИ САҚЛАШ ВА ХАВФСИЗЛИКНИ ТАЪМИНЛАШДАГИ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Хайдаров Саидваққос Аббосович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада жамоат тартиби ва хавфсизлиги тушунчаси ҳамда уни сақлаш ва таъминлашда Миллий гвардия Қўриқлаш хизматининг ўрни ва аҳамияти ҳақида сўз боради.