BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISHNING INNAVATSION MODELINI YARATISH - Jumanova Fatima Uralovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo’lajak o‘qituvchilarning kasbiy kompetentligini oshirishning bir qancha modellari, o‘qituvchilik kasbi, pedagoglarga hos bo’lgan shaxsiy va kasbiy sifatlar va ularni amalga oshirish usullari haqida atroflicha fikr yuritilgan bo‘lib, zamonaviy va innavatsion texnologiyalardan foydalangan holda bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy mahoratlarini amalga oshirish modellari haqida xulosa va tavsiyalar berilgan.