MATEMATIKA ANIQ FANLARNING ASOSI SIFATIDA - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya – Maqolada matematika fanining ahamiyati, uning ta’lim jarayonidagi tutgan o’rni va uni o’qitish dasturlari haqida ilmiy fikrlar ilgari suriladi. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.