ISSIQ SUV BILAN TA’MINLOVChI QURILMA QUYOSHLI ISITISH TIZIMI NI LOYIHALASH - Qosimov Baxtiyor Axmatjonovich; Soatov Xusan Xaydarovich; Shokirov Ozod G‘aybulla o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola quyoshli isitish tizimi qurilmasi yordamida isitish tizimining afzalliklari va uni loyihalashda quyosh sistemalaridan ko‘prok foydalanishni jorit etish orqali energiya resurslsrini tejashni ahamiyati to‘g‘risida keltirib o‘tilgan.