MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INKLYUZIV TA’LIM BERISHDA OILANING O’RNI - Teshabayeva Zamira Sobirovna; Normurodova Sabina Laziz qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugunggi kunda dolzarb bo’lgan ta’lim turi- inklyuziv ta’lim to’g’risida hamda yosh bolalarga inklyuziv ta’lim berishda oilaning o’rni masalasi yoritib berilgan. O’zbekistonda inklyuziv ta’lim olish uchun yaratilgan shart-sharoitlar va ulardan ota-onalarning foydalanishlari muhim ahamiyatga ega. Maqolada ota-onalar uchun zarur tavsiyalar va ko’rsatmalar bayon etilgan.