QURILISH KORXONALARIDA MEHNAT UNUMDORLIGI TAHLILI - Yahyoyev Toʻlqin; Suyarova Shahzoda; Bekmurodov Xurshidbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda qurilish korxonalarida mehnat unumdorligi tahlili va uni olib borishning o’ziga xos xususiyatlari muallif tomonidan fikr mulohazalar keltirilgan.