O’ZBEKISTONDA KIMYO FANINING RIVOJLANISHI VA QISHLOQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI - Xoliqova Kumushbibi Qudratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
“Kimyo” fani bo’yicha tayyorlangan ushbu maqola fanning rivojlanishi va qishloq xo’jaligidagi ahamiyati tushunchalarini o’z ichiga qamrab olgan. Bu maqoladagi har bir mavzu izchillik bilan yozilgan. O’quvchilarning kimyo fanidagi bilimlarni shakllantirishga qaratilgan.