AROMATIK UGLEVODORODLAR. BENZOL. - Haydarov Nafisaxon Mirzavaliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchi Aromatik uglevodorodlar. Benzolni nomlanishi ,olinishi va xossalari, hayotda ishlatilishi haqida tushunchaga ega bo’lishlari haqida yoritilib o’tilgan.