AVTOMOBIL VA AVTOTRANSPORT TARAQQIYOTI - Qo'ziboyev Zohid Zikriyo o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Aannotatsiya: ushbu maqolada avtomobil va avtotransport taraqqiyoti xususidagi fikrlar berilgan.