YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI DARS JARAYONIDA QO`LLANILISHI - Qosimova Gulmira Otaqoziyevna; Moʻminova Dilafruz Dilmurodjon qizi; Yuldasheva Munira Muydinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola o'qitish va o'qitish tajribasini oshirishga qaratilgan yangi pedagogik texnologiyalarni sinf sharoitida qo'llashni o'rganadi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali biz ta'lim texnologiyalarining hozirgi manzarasini o'rganamiz, amalga oshirishning turli usullarini o'rganamiz, empirik natijalarni taqdim etamiz va ushbu texnologiyalarni integratsiyalashning oqibatlari haqida munozaraga kirishamiz. Maqola kelajakdagi tadqiqotlar uchun chuqur takliflar va o'qituvchilar uchun ushbu yutuqlarning to'liq imkoniyatlaridan foydalanish bo'yicha tavsiyalar bilan yakunlanadi.