CHAQALOQLARDA KINDIK KASALLIKLARI - Amonova Dildora Berdimurodovna; Bikmatova Mexribon Sergeyevna; Sayimova Zarina Tolibovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada pediatriyaning paydo bo’lish nazariyasi, chaqaloqlarda yuzaga keladigan kindik kasalliklari va ushbu jarayonda amalga oshiriladigan tibbiy usullar xususidagi fikrlar berilgan.