DORIVOR O’SIMLIKLARNING INSON SALOMATLIGI VA TIBBIYOTDAGI AHAMIYATI - Yakubova Guldiyora Umedjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada dorivor o’simliklarning inson salomatligi va tibbiyotdagi ahamiyati hamda dorivor o’simliklarning bazi xususiyatlari xususidagi fikrlar berilgan.