RAHBAR FAOLIYATINI TASHKILLASHTIRISHDA JAMOATCHILIK ISHTIROKINI KUCHAYTIRISH - Tursunmurodov Otabek Shuxrat o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada rahbar faoliyatini tashkillashtirishda jamoatchilik ishtirokini kuchaytirish haqida to'liq malumot berilgan hamda Maqolada boshqaruv va boshqaruv jarayoni tushunchalariga tarif hamda rahbarlik faoliyatini rivojlantirish uchun ilmiy amaliy taklif va tavsiyalar berilgan.