SASSIQ KOVRAKDAN FOYDALANISH USULLARI - Boltayeva Shahribonu Ahmad qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada dorivor o’simliklar sassiq kovrakning dorivorlik xususiyatlari to’g’risidagi bilimlarini boyitish, ulardan to’g’ri foydalanish usullarini o’rgatish, amaliy ko’nikmalarni shakllantirish. Sassiq kovrakdan uy sharoitida damlama va qaynatmalar tayyorlashni o’rganishimiz mumkin.