QISHLOQ XO‘JALIGI MAHSULOTLARINING ERTA PISHISHI VA UNUMDORLIGINI OSHIRISH UCHUN BENTONIT GILLARINI GEOBIOFAOLLASHTIRUVCHILAR SIFATIDA QO‘LLASH - Rahimova Gulnoza Yomģirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi mahsulotlarining erta pishishi va unumdorligini oshirish uchun bentonit gillarini geobiofaollashtiruvchilar sifatida qo‘llash to’g’risida ma’lumotlar berilgan.Bentonit gillari qishloq xo’jaligi mahsulotlarining erta pishishi va unumdorligini oshirish uchun qo’llanganda yuqori hosildorlikka erishiladi.