XARAKTER VA XARAKTER AKSENTUATSIYASINING YOSH DAVRLARIDAGI O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Iloviddinov Ilyosbek Rasuljon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson xarakteri va xarakter aksentuatsiyasi haqida va uning yosh davvrlaridagi o’ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o’tilgan.