G‘AFUR G‘ULOMNING “SHUM BOLA” ASARINING TAHLILIGA OID AYRIM MULOHAZALAR - G‘ulomjonov Hakimbek Shavkatjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adib G‘afur G‘ulomning “Shum bola” asaridagi voqealar tahlil qilingan va asar qahramonlari yoritib berilgan.