MАKTАBGАCHА TА’LIM TАSHKILOTLАRI TАRBIYАLАNUVCHILАRINI MUSIQIY SАVODINI MULTIMEDIALI MASHG’ULOTLAR VOSITASIDA SHАKLLАNTIRISH MАZMUNI - Majitov Shuxrat Murtazoyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мультимедиа – компьютер тизимида матн, товуш, видеотасвир ва турли анимацияларни мужассамлаштириш имконини берувчи замонавий ахборотлар технологиясидир.