CONFLICT SITUATIONS IN THE PROCESS OF TRAINING INDUSTRY PERSONNEL IN SURKHANDARYA AND KASHKADARYA REGIONS: HISTORICAL ANALYSIS AND RESULTS (1925-1950) - Mamatqulov Bekzod Sherozovich; Qodirova Malika Qobiljon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. 1925-1991 yillarda O‘zbekiston janubiy viloyatlari Qashqadaryo va Surxondaryoda sanoat sohasi kadrlari tayyorlash jarayonidagi ziddiyatli holatlar ilmiy asosda tahlil qilingan.