КЎЧИШ ЖАРАЁНИ - ТАРЖИМАДАГИ НОЗИК ҚИРРА СИФАТИДА - Каримова Гулшод Маматкадировна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: мақолада тилдаги туркумлараро кўчиш ҳодисасининг қандай шаклларда рўй бериш жараёни ва унинг аҳамияти назарий жиҳатдан ёритилган. Шунингдек, кўчишнинг таржимадаги роли амалий исботланган.