HAMID OLIMJONNING “OYGUL BILAN BAXTIYOR” ERTAK-DOSTONINING O‘ZIGA XOSLIGI VA IJODKORNING TASVIR MAHORATI - A.Namazov; M.Mirsanova; Musirmanova Shoxsanam Xamza qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Bu maqolada “Oygul bilan Baxtiyor” ertak-dostonining o‘ziga xosligi, dostondagi obrazlarning tarbiyaviy ahamiyati, qahramonlik sifatlari, iste’dod tushunchasi, ijodkorning tasvir mahorati, ertak-doston janri taraqqiyotida bu asarning tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.