YONG‘IN XAVFSIZLIGI MUAMMOLARI - Atadjanov Rustam Marksovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Shahar hududlari yong‘in xavfsizligi masalasida jiddiy muammolarga duch kelmoqda, aholi zich joylashgan joylar, murakkab infratuzilma va jadal rivojlanish potentsial xavflarni kuchaytiradi. Ushbu maqola shahar sharoitida yong‘in xavfsizligining asosiy muammolarini o‘rganadi, ushbu muammolarni hal qilish uchun adabiyotlar, usullar, natijalar va natijalarni tahlil qilish uchun ko‘p qirrali yondashuvni qo‘llaydi. Yong‘in xavfsizligi muammolarining asosiy sabablari va oqibatlarini tushunib, manfaatdor tomonlar oldini olish va yumshatish bo‘yicha yanada samarali strategiyalarni ishlab chiqishlari mumkin.