BOSHLANG’ICH SINFLARDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING TARAQQIYOT ISTIQBOLLARI (4-SINF O’QUVCHILARI MISOLIDA) - Matkarimova Nigoraxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Tez rivojlanib borayotgan texnologik taraqqiyot davrida, ta'lim soxasi o'zgarishlarni boshdan kechirmoqda, innovatsion texnologiyalar o'quvchilarning bilim olish va bilim bilan shug'ullanish usullarini qayta shakllantirmoqda. Xususan, boshlang‘ich maktablar yosh o‘quvchilar uchun ta’lim tajribasini oshirish uchun yangi vositalar va metodikalarni o‘zlashtirmoqda. Ushbu maqola 4-sinf o‘quvchilari uchun mo‘ljallangan innovatsion ta’lim texnologiyalarini rivojlantirish istiqbollarini o‘rganib, boyitilgan ta’lim va izlanish kelajagiga yo‘l ochadi.