BADIIY MATNDA FRAZEOLOGIZMLARNING O‘RNI - Kattabekova Fazilat Ulug`bek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Tilshunoslikda frazeologizmlarning leksik-sematik xususiyati, grammatik tuslanishi va turlanishi o`rganilgan bir paytda, frazeologizmlarning badiiy matnda qo`llanilishi bilan bog`liq ba`zi masalalar ustida ish olib boorish