INKLYUZIV TA`LIMNI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Malika Roziqova; Xasanova Moxistarabonu (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim, uning mazmun mohiyati, inklyuziv ta’limning alohida ta’lim ehtiyoji mavjud bolalarga ijobiy ta’siri, imkoniyatlari haqida nazariy ma’lumotlar berilgan.