MATEMATIKA DARSLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Sariyeva Dilorom Umuruzoqovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika darslarida interfaol metodlar va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish,ushbu metodlar orqali dars jarayonida o'quvchilarni bilimi va dars sifatini oshirish hamda yangicha yondashuvga asoslangan ta'lim texnologiyalari haqida ma'lumotlar berilgan.