MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARINI O’QITISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH USULLARI - Sadridinova Madina Davronbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shoir Muhammad Yusuf she’rlarini o’qitishda zamanoviy metodlardan foydalanish va maktab o’quvchilariga shoirning she’rlarini o’qitishda yangi interfaol usullardan foydalangan xolda bolalarga shoirning she’rlarini qanday o’qitish xaqida so’z boradi.